середа, 23 квітня 2014 р.

Квіти з бісеру: прості вироби

Описані нижче способи плетіння квітів з бісеру підійдуть для початківців.

Квітка «Незабудка» з бісеру.

Квіти з бісеру. Схеми плетіння


Як бачите, для початку, потрібно нанизати на дріт 6 бісеринок. Перша з них - жовта, інші п'ять - сині. Потім, кінець дроту знову пропускаємо через 2, 3 і 4 бісеринки, а потім в саму першу - жовту. Кінчик дроту потрібно скрутити під жовтою бісеринки.

Квіточок потрібно зробити стільки, скільки потрібно, наприклад, щоб заповнити кошик або вазочку.

Потім переходьте до виготовлення листочка. Він плентається в паралельної техніці. Спочатку надівається на середину дроту 3 бісеринки, потім дріт проходить через другу і третю бісеринки. Потім кількість бісеринок збільшується, до середини аркуша, потім їх кількість йде на зниження. Закріпіть дріт з допомогою скручування. Зробіть потрібну кількість листочків. І з'єднайте Ваш букет.

Квітка «Ромашка» з бісеру.

Квіти з бісеру. Схеми плетіння


Паралельної технікою плетіння виготовляємо 10-12 пелюсток для нашої ромашки. З жовтих бісеринок виконується серединка квітки. Потім, з бісеру зеленого кольору робимо пелюстки, згідно зі схемою. Коли всі окремі деталі квітки будуть готові, збираємо їх разом. Білі пелюстки з'єднуємо дротом, вставляючи всередину жовту серединку. До дроту-основи прикріплюємо листочки. Все, наша ромашка готова!

Гарна квітка з бісеру для початківців

Запропоновану квітку зробити зовсім не складно. Для роботи Вам знадобиться дріт 0,3 мм, намистинки для серединки квітки і бісер двох кольорів для виконання самої квітки.

Починаємо плести пелюстки квітки технікою паралельного плетіння.

Квіти з бісеру. Схеми плетіння


Квіти з бісеру. Схеми плетіння


- Перший, другий і третій ряд - рожевий бісер, четвертий ряд - 2 рожеві бісеринки, 1 біла, знову 2 рожеві. П'ятий ряд - 2 рожеві, 2 білі, 2 рожеві. І так далі. Середина пелюстки - 2 рожеві, 5 білих, знову 2 рожеві бісеринки. Після цього ряду починається зменшення білого бісеру.

Квіти з бісеру. Схеми плетіння


Квіти з бісеру. Схеми плетіння


- В результаті у Вас виходять такі пелюстки, як на малюнку нижче. Їх знадобиться 5 штук.

- Далі слід сплести 5 пелюсток меншого розміру. По краях вже буде тільки одна бісеринка рожевого кольору, в самій широкій частині пелюстки - 3 білих.

- Наступним етапом робимо серединку квітки. Для цього, нанизуємо на дріт велику намистину, і скручуємо кінці волосіні під нею.

Квіти з бісеру. Схеми плетіння


Квіти з бісеру. Схеми плетіння


- Отже, всі деталі нашого квітки готові. Ось так вони всі повинні виглядати.

- Беремо наші «маточки», з'єднуємо їх в одне, і скручуємо між собою кінці дроту.

- Знизу прикручуємо до серединці маленькі пелюстки.

Квіти з бісеру. Схеми плетіння


Квіти з бісеру. Схеми плетіння

Немає коментарів:

Дописати коментар